1. jaume
  2. Valentina Reports ADK
  3. Monday, September 23 2019, 05:22 PM
  4.  Subscribe via email
Hello,

Printing reports with pictures stored in blob field, when blob is null, instead of print none or null, it prints previous picture
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Hello Jaume,

What database is used?
What version is used?
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
Hello Sergey,

The database is Mariadb and version 13
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Unable to reproduce for now.

Can you reproduce it in the Valentina Studio?
What is the version of Valentina Studio?
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
Hello,

Sorry for the delay.

In valentina studio works fine.

The version is the last (right now) 9.6.1
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Hello Jaume,

So the problem only with Xojo application, on what OS is it running?
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
Xojo on windows

the sql that is send to the report is :
SELECT CONCAT (a.NOM," ",a.COGNOM1," ", a.COGNOM2) AS NOMX, YEAR(a.DATA_NAIXEMENT) AS ANYNAIXEMENT, a.* , b.camp
from v_participants a
left outer join blobs b on a.id = b.id_participant

images are stored in the table blobs
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
And the version of V4RB plugin is 9.6, or?

You can check it in the properties of, for example, vreport_...dll
Attachments (1)
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
The release is 9.1.5
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Can't reproduce for now, even with the same version.
Can you try to compile with the latest version of plugin?
If an update doesn't help/not possible - a small example database and project reproducing this issue would help.
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
Where can I donload the lastest pluggin ?
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
I've just installed the plugin and compiled, but kthe result is the same.
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
The result of sql statment returns null in the field camp that is a blob field containing the imag when no there is a image and it is correct. However, in the report insted of print null or empty, it prints the previous image.
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
The result of sql statment returns null in the field camp that is a blob field containing the imag when no there is a image and it is correct. However, in the report insted of print null or empty, it prints the previous image.

runing the report from valentina studio it works fine.
Comment
There are no comments made yet.
jaume Accepted Answer
creating a new report it works ok
Comment
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Accepted Answer
So the problem is solved in a new report?
If you still have an old report - can you attach it so we'll be able to analyze it?
Comment
There are no comments made yet.
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Categories

Announcements & News
  1. 0 subcategories
Valentina Studio
  1. 2 subcategories
Valentina Server
  1. 4 subcategories
Valentina Database ADK
  1. 0 subcategories
Valentina Reports ADK
  1. 0 subcategories
Other Discussions
  1. 0 subcategories
BETA Testing
  1. 0 subcategories
Education & Research
  1. 0 subcategories
Omegabundle
  1. 0 subcategories