1. Kevin
  2. Valentina Studio
  3. Tuesday, December 21 2021, 08:02 PM
  4.  Subscribe via email
Hi,

I updated to 11.5.2. Valentina Studio Pro.

Had been using 10.6.3.

The project file is in the same folder as the db file.

Opening the project file for the first time in 11.5.2, there wasn't a connection with the db. I choose the db. One form may work, but the connection breaks when using another form. I deleted the datasource and created a new one and that didn't work. Have tried several times without success.

Thanks,

Kevin
Comment
There are no comments made yet.
Kevin Accepted Answer
Thank you! Happy Holidays!
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Studio
  3. # 1
Sergey Pashkov Accepted Answer
Thank you, the fix will be available in the next version (11.5.3).
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Studio
  3. # 2
Kevin Accepted Answer
Correct. Windows 10.
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Studio
  3. # 3
Sergey Pashkov Accepted Answer
Hello Kevin,

We'll check it shortly. And it is on Windows, right?
Comment
There are no comments made yet.
  1. more than a month ago
  2. Valentina Studio
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Categories

Announcements & News
  1. 0 subcategories
Valentina Studio
  1. 2 subcategories
Valentina Server
  1. 4 subcategories
Valentina Database ADK
  1. 0 subcategories
Valentina Reports ADK
  1. 0 subcategories
Other Discussions
  1. 2 subcategories
BETA Testing
  1. 0 subcategories
Education & Research
  1. 0 subcategories