1. Scott
  2. Valentina Studio
  3. 金, 1月 03 2020, 02:20 AM
  4.  メールで購読
In VStudio Data Editor, I open a parent table. Then I click on the Show Related Table icon next to the Layout dropdown and the related (child) table shows below.

With the parent table selected above, I add a child record in the related table area and click the green arrow to apply the record and nothing visually happens. The record's row remains green.

If I refresh, and reselect the parent table - the child record I was attempting to add disappears. I change the Mode to Show Free and the record I was trying to link appears. I have to manually link the two records to establish the link.

This used to work like a champ a few versions ago, but has stopped working in the last two or three.

Ideas? I tried to add this to Mantis but I was unable to log in.

Scott

(MacOS 10.14.6, VStudio v9.8)
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
A new version is available for download.
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Fix will be available in version 9.8.1
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Thank you, I reproduced this problem.
コメント
There are no comments made yet.
Scott 承諾済みの回答
VServer v9.8 on MacOS 10.14.6
Valentina DB
SSL connection from my workstation to the VServer on the same LAN.
Binary link.

Worked like a champ until now.
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Hello Scott,

What type of database connection is used? And the type of link - foreign key or maybe binary link, ObjectPtr?
コメント
There are no comments made yet.
  • ページ :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.