1. Tobias Gronbach
  2. Valentina Studio
  3. 日, 1月 05 2020, 12:05 PM
  4.  メールで購読
Hello,

i'm new in Valentina Studio and make my first steps in this environment. I really like the UI. But i have a really strang issue. Everything is working fine except the deletion of Links. When I want to delete a Link I'm asked if I'm really sure that I want to delete it. I confirm and the item disappears as expected from the Link-List but only a few moments later it is restored. I cannot manage to delete those Items they are automatically restored. Have you ever had this problem?

Thanks for your help and greetings from germany!

Tobias



Ps: I'm using windows 10, 64 bit
コメント
There are no comments made yet.
Tobias Gronbach 承諾済みの回答
Wow, great support! Thank you!
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Hello Thomas,

Could you please add a few details - what type of database is used and its version?
コメント
There are no comments made yet.
Tobias Gronbach 承諾済みの回答
Hello Sergey,

thank you for your fast reply. I'm using a SQLite - Database.I don't know the database version, where can I find that? The embedded SQL Engine Version is 3.30.0.

Best regards

Tobias
コメント
There are no comments made yet.
Tobias Gronbach 承諾済みの回答
Have found a workaround that seems to be working fine and wanted to let you know in case you have a similiar problem. If you make changes in the Diagramm view you can delte those links and those changes stay stable.

br!

Tobias
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Thank you, I reproduced this issue.
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
Fix will be available in version 9.8.1
コメント
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov 承諾済みの回答
A new version is available for download.
コメント
There are no comments made yet.
  • ページ :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.