1. Mike Nichols
  2. Valentina Studio
  3. Среда, Сентябрь 16 2015, 05:40 PM
  4.  Подписаться через email
I am testing an SQLite database with two linked tables one to many relationship. The many table has an Id field set integer, unique, autoincrement. In the Data Editor when I add test records to the many table, the autoincrement Id field does not automatically increment. I have to enter the value of this field manually.

Is this normal behavior in the Data Editor or have I missed something.

Thank You
Комментарий
There are no comments made yet.
Ruslan Zasukhin Ответ принят
Hi Mike,

you are welcome to check Valentina Studio 6.0 with this.
Комментарий
There are no comments made yet.
Mike Nichols Ответ принят
I am using 5.8.8. 09/08/2015. Interestingly after a couple of tests the problem seems to manifest primarily when the autoincrement column is the first column in the Data Editor grid.

Thanks
Комментарий
There are no comments made yet.
Sergey Pashkov Ответ принят
Hello, Mike

Which version do you use?

I see an issue in version 5.x. But it is fixed in version 6.0.
Комментарий
There are no comments made yet.
  • Страница :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Categories

Announcements & News
  1. 0 subcategories
Valentina Studio
  1. 2 subcategories
Valentina Server
  1. 4 subcategories
Valentina Database ADK
  1. 0 subcategories
Valentina Reports ADK
  1. 0 subcategories
Other Discussions
  1. 0 subcategories
BETA Testing
  1. 0 subcategories
Education & Research
  1. 0 subcategories
Omegabundle
  1. 0 subcategories